Belma Belen kimdir, kaç yaşında? Belma Belen aslen nereli?

Belma Belen kendi adını taşıyan programıyla izleyenlerin gündemine geliyor. “Belma Belen'le Geziyoruz” programı hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında seyircisinin karşısına çıkıyor. Belma Belen kimdir, kaç yaşında? Belma Belen aslen nereli? gibi soruların yanıtları da yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Belma Belen, Beyaz Tv'deki programıyla son zamanlarda gündeme geliyor. Gezi programı sunuculuğu yapan Belma Belen hafta içi her gün saat 15:30'da Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkıyor. Belma Belen kimdir, kaç yaşında? Belma Belen aslen nereli? gibi soruların yanıtları da merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

BELMA BELEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Belma Belen 17 Nisan 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi ancak aslen İzmirli.

Belma Belen ilk, orta, lise ve üniversite eğitimlerini de Ankara'da tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünde sürdürdü. Üniversite eğitimden sonra sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı.

Belma Belen, ilk olarak Flash TV'de daha sonra ise TGRT Haber kanalında program sundu. TGRT programlarından sonran Beyaz TV'ye geçen Belma Belen burada önce "Başkanlar Anlatıyor" isimli programı sundu.

Sonrasında ise gezi programına geçiş yapan Belma Belen şimdilerde Beyaz TV'de "Geziyoruz" programının sunuculuğunu yapmaktadır. "Belma Belen'le Geziyoruz" hafta içi her gün 15:30'da Beyaz TV ekranlarında yayınlanıyor.