Beklenen hamle geldi! Kim Kardashian, Kanye West'e boşanma davası açtı

ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian ve eşi Kanye West özel hayatlarında yaşadıkları sorunlar ile gündemden düşmüyor.2014 yılında evlenen çiftin boşanacağı konuşulurken ilk hamle geldi. Kim Kardashian, Kanye West'e boşanma davası açtı

Dünyaca ünlü Kim Kardashian ve şarkıcı eşi Kanye West, magazin manşetlerini süslemeye devam ediyor. 2014 yılında evlenen çiftin boşanacağı haberleri ikiliye yakın olan kaynaklardan öğrenilmişti. Kim Kardashian evliliğini noktalamak için ilk adımı attı.

Kardashian, Hollywood'un ünlü boşanma avukatı Laura Wasser ile Los Angeles merkezindeki mahkemeye başvurdu. Boşanma dilekçesinde herhangi bir boşanma nedeni belirtilmezken bipolar rahatsızlık yaşayan Kanye West'in hastalığının evliliğin bitmesine neden olduğu konuşuluyor.

Evlenmeden önce sözleşme imzalayan West ve Kardashian gayrimenkuller konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Kardashian'ın çocukları North, Saint, Chicago ve Psalm birlikte yaşadığı 60 milyon dolarlık Hidden Hills'te malikanede kalması bekleniyor.