Behzat Uygur'un 'Abdülkadir' şarkısı ile aşı göndermesine Bakan Fahrettin Koca'dan esprili yanıt

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin aşı olacağı müjdesini verirken Behzat Uygur, Twitter'dan 'Tiyatrocular yok. Acaba Abdülkadir albümünden müzisyen olarak değerlendirilir miyiz?' paylaşımında bulundu. Bakan Koca'da ünlü sanatçının paylaşımına verdiği 'Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle. Merak etmeyin, tiyatrocularımız ilan ettiğimiz kapsama dahil' esprili yanıtı ile gülümsetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin bugünden itibaren aşı olmaya başlayabileceğini açıklaması büyük ses getirirken ünlü tiyatrocu Behzat Uygur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Aşı uygulamasının tiyatrocuları kapsamadığını ifade eden Uygur, 'Tiyatrocular yok... Acaba Abdülkadir albümünden müzisyen olarak değerlendirilir miyiz?' paylaşımı ile ifade eden Uygur'a Bakan Koca'dan yanıt geldi. Bakan Koca, esprili bir dille şu cevabı verdi:

'Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle. Ama merak etmeyin, tiyatrocularımız zaten ilan ettiğimiz kapsama dahil'

Behzat Uygur'un ağabeyi Süheyl Uygur'la seslendirdiği ve bir döneme damgasını vuran 'Abdülkadir' albümüyle müzisyen kategorisine girip girmeyeceğini sorması ise dikkat çekti.