Behzat Ç. sevenleri çıldırtacak haber Erdal Beşikçioğlu'ndan geldi!

Erdal Beşikçioğlu'nun heyecanla beklenen dizisi Behzat Ç. ile ilgili seyirciyi heyecanlandıran bir haber geldi. Dijital platformda yayınlanacak olan Behzat Ç.'nin yayın günü merak ediliyordu, dizinin başrolü Erdal Beşikçioğlu merak edilen o yayın tarihini açıkladı.

Bir dönem ekranlarda en çok izlenen polisiye dizi olarak yer bulan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Behzat Ç., Blu TV'de yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni serisinde "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" ismini taşıyacak olan dizide oyuncu değişikliği yaşanmış ve son dönemin tanınan oyuncularından Evliya Aykan kadroya dahil olmuştu. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal'ın yer alacağı diziyle ilgili sevindiren haber, Erdal Beşikçioğlu'ndan geldi.

BEHZAT Ç. SEVENLERİ ÇILDIRTACAK HABER ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NDAN GELDİ!

Diziye Evliya Aykan dışında; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak ile beraber Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu da katılmıştı. TV100'de yer alan habere göre; dizinin yayın tarihi belli oldu. Proje, 6 Aralık Salı günü BluTV'de seyircisi ile buluşacak.

Ankara dizisi olan Behzat Ç.'nin ilk adı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'ydi. Dizinin televizyondaki kadrosunda Fatih Artman ile Canan Ergüder de yer alıyordu. Dizinin bir de sinema filmi yapılmıştı.