Behzat Ç yayın tarihi belli oldu mu? Behzat Ç ne zaman başlayacak?

Behzat Ç ne zaman başlayacak, sorusu yoğun olarak araştırılıyor. Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasında yer alan yapım 2010-2013 ve 2019 olmak üzere 4 sezon izleyici ile buluştu. Behzat Ç ne zaman başlayacak, yayın tarihi? Behzat Ç yeni bölümleri hangi gün?


Bir dönemin ilgi ile izlenen yapımlarından olan Behzat Ç yeniden izleyici karşısına oturmaya hazırlanıyor. Polisiye, macera, komedi ve aksiyon türünde ekrana gelen dizisi ilgi ile izleniyordu. Peki, Behzat Ç ne zaman başlayacak, yayın tarihi? Behzat Ç yeni bölümleri hangi gün?

BEHZAT Ç NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanmıştı. Ekrandan kaldırılan dizi 2019 yılında da BluTV'de yeni sezonuyla seyirciyle buluşmuştu. Fenomen dizinin yeni bölümleri de yine Blu TV'de yayınlanacak.

Yayın tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Detaylar gelince haberimize eklenecektir.

Beşikçioğlu, magazin muhabirlerine yaptığı açıklamada yeni sezon müjdesini duyurdu. Behzat Ç.'nin aynı kadroyla devam edeceğini belirten ünlü oyuncu, "Ufak tefek yeni kadromuz da olacak. Bizi ikna etmek hiç zor değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz zaman hikayeyi, o sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için yeterlidir" dedi.