Begüm Çağla Taşkın kimdir?

Uzun bir aradan sonra yeni sezonu ile ekranlara dönecek olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, geçtiğimiz günlerde yayınladığı fragman ile hayranlarını heyecanlandırmıştı. Yılmaz Erdoğan önderliğinde olacak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yepyeni bir kadro ile izleyicilerini karşılayacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Çok Güzel Hareketler 2’nin en çok merak edilen isimlerinden birisi Begüm Çağla Taşkın oldu. Birçok tiyatro oyunu ve reklamda rol alan Begüm Çağla Taşkın kimdir? Begüm Çağla Taşkın kimdir? Detaylar haberimizde…

10 Şubat Pazar günü izleyicisi ile buluşacak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yeni kadrosu ile ekranlara dönüyor. Uzun bir aranın ardından ekranlara dönecek olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni kadrosunda birçok isim merak uyandırdı. Bu isimlerden birisi de Begüm Çağla Taşkın oldu. Çilek Zamanı dizisinde de rol alan Begüm Çağla Taşkın kimdir?

BEGÜM ÇAĞLA TAŞKIN KİMDİR?

1987 yılında Bursa'da doğan Taşkın, 2001 yılında Özel Namık Sözeri Koleji'nden mezun olmuştur. 2004 yılında Bursa Cumhuriyet Lisesi'nde lise öğrenimini tamamlayan güzel oyuncu 2010 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde okuduğu Ekonomi Bölümü'nden mezun olmuştur. Almış olduğu eğitimlerle kendini daha da geliştiren güzel oyuncu 2013 yılında da Ziverbey Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin Konservatuvar/Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Sevgili Doktor, Onikinci Gece, Nehir ve Kim Korkar Hain Kurttan gibi birçok tiyatro oyununda oynamasının yanı sıra Çilek Zamanı, Eleni ile Aret, Evelina, DEÜ GSF Film Tasarımı ve Yönetmenliği 2. Sınıf Film Kurgusu Dersi Klip Çalışması, filmlerinde ve Turkcell, İstikbal Mobilya, Findeks, Shell, Nef ve Odeabank firmalarının reklam filmlerinde rol almıştır.

İlk kez 2011'de yayımlanan Çilek Zamanı dizisinde rol alan deneyimli oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncu kadrosunda bulunmaktadır.

İleri derecede İngilizce ve başlangıç seviyesinde İspanyolca bilmektedir.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2

İlk sezonunda 5 sezon aynı mutfak oyuncularıyla giden ve Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin gibi yıldız isimleri hayatımıza sokan ve ünlü eden program yeni nesliyle başlıyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncuları daha önce farklı skeç ve tiyatro benzeri televizyon programlarından tanıyor olabileceğimiz isimler bizi karşılayacak.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’DE HANGİ İSİMLER OLACAK?

Çok Güzel Hareketler 2’de aşağıdaki isimler yer alacak…

Ahmet Hilmi Deler

Atakan Çelik

Ayşegül Yılmaz

Batuhan Soyaslan

Begüm Çağla Taşkın

Cemile Canyurt

Cihan Talay

Ecem Bayır

Eda Nur Hancı

Engin Demircioğlu

Evliya Aykan

Ezgi Özyürekoğlu

Fatih Öztürk

Fatma Tezcan

Gözde Şencan

Gürhan Altundaşar

Hamza Yazıcı

Metin Pihlis

Ozan Yiğit

Safa Sarı

Hilmi Deler