‘Bebeğini düşürdü' denilen Hadise bu sefer fena patladı… Mehmet Dinçerler'den manidar paylaşım geldi!

Muhteşem bir düğünle nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliğinde kriz yaşandığı yönünde çıkan haberleri ile gündeme geldi. Hadise, ''bebeğini düşürdü'' ve ''eşinin çocuk isteğini geri çevirdi'' haberlerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Hadise'nin ardından eşi Mehmet Dinçerler de Twitter paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz mayıs ayında Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen törenle dünyaevine giren ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler ilişkilerini evlilikle taçlandırmıştı. Mehmet Dinçerler ile Hadise'nin evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edildi ve ikili alyansları çıkardı.

Hadise, "bebeğini düşürdü" ve "eşinin çocuk isteğini geri çevirdi" gibi çıkan haberler hakkında ilk kez konuştu. Sosyal medyadan paylaşım yapan ünlü şarkıcı, şu ifadelere yer verdi:

"Bu kadar özel bir konuda açıklama yapmak zorunda kalmış olmaktan son derece rahatsız hissetmekle beraber; Israrla yapılan yalan hamilelik haberleri ile ilgili maalesef açıklama yapmak zorunda hissediyorum. Hamile değilim ve bunun için bir tedavi de görmüyorum. Bilginize..."

Çok geçmeden Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler de Twitter sayfasında "Bazı insanların, insanlığa bir don lastiği kadar faydası yok..." notunu paylaştı.