BBCS'nin Cezayir'i Oktay Kaynarca'yla Bekir'i Ziya Kürküt'ün fotoğrafları şaşırtıyor! Meğer yıllar önce...

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin öne çıkan karakterleri, Oktay Kaynarca'nın oynaığı Cezayir Türk ile Ziya Kürküt'ün oynadığı Bekir Asaf rolü oldu. Dizide birbirleri ile eski arkadaş olan Bekir Asaf ile Cezayir'in kaderini, gerçek hayatta Oktay Kaynarca ile Ziya Kürküt de yaşıyor. İki başarılı sanatçının geçmiş yıllardan fotoğrafları, sosyal medyada paylaşılıyor.

Oktay Kaynarca ile Ziya Kürküt, birbirleri ile çok eski arkadaşlar. Sonradan İstanbul Üniversitesi'ne bağlanna, İstanbul Belediye Konservatuvarı'nın Tiyatro Bölümü'nde dört yıl boyunca beraber okuyan iki isim, birbirleri ile çok yakın arkadaş olmuşlardı. Televizyona yaptıkları ilk dizi projeleri olan TRT projesi Gençler'de beraber rol alan Oktay Kaynarca ile Ziya Kürküt, şimdi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin öne çıkan karakterleri, Ceyazir Türk ve Bekir Asaf rolleri ile yeniden karşılıklı rol alıyorlar.

İki başarılı sanatçının geçmiş yıllardan fotoğrafları, sosyal medyada paylaşılıyor.

İşte o karelerden bir tanesi!

İki ismin okul arkadaşları arasında; Erkan Can, Nejat Birecik, Yıldıray Şahinler, Fikret Kuşkan, Hande Ataizi, Bennur Yıldırımlar, Volkan Severcan, Gülen Karaman, Demet Akbağ, Yasemin Yalçın ve Özdemir Çiftçioğlu gibi isimler yer alıyordu.