BBCS'den dizi tarihine geçecek transfer! EDHO'nun en kilit ismine imza attırdılar!

BBCS dizi tarihine geçecek transfere imza attı. EDHO'nun kilit ismini kaptılar. atv ekranlarında yayınlandığı günlere damgasını vurmaya devam eden Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bomba oyuncu transfer haberleriyle gündemden düşmüyor. Usta oyuncu Erkan Can'ı kadrosuna katan fenomen dizi alınan son bilgilere göre, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da kilit bir rolde yer alan Sevil Akı'yı da kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Erkan Can'ı kadrosuna katan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu kez efsane bir transfer haberiyle gündeme geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi'nin ablası Emine rolüyle izlediğimiz ünlü oyuncu Sevil Akı'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna dahil oldu. Gelen bilgilere göre sevilen isim Pelin Akil'in (Firuze Turan) halası Deli Zeliha karakteriyle diziye damgasını vuracak. İzleyiciler bu gelişmelerle birlikte yeni bölümü heyecanla beklemeye başladı.

ERKAN CAN TRANSFERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Bu hafta usta oyuncu Erkan Can'ı kadrosuna katan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu kez efsane bir transfer daha yaptı.

EDHO'DAN BOMBA TRANSFER

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Tipi'nin ablası Emine rolüyle izlediğimiz ünlü oyuncu Sevil Akı'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna dahil oldu.

FİLİZ'İN HALASINI CANLANDIRACAK

Sevil Akı dizide Pelin Akil'in (Firuze Turan) halası Deli Zeliha karakteriyle dizide çok konuşulan isimlerden olacak.

SEVİL AKI KİMDİR?

Sevil Akı 9 Eylül 1971'de Erzurum'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini İzmit'te tamamladı. 1989 - 1991 yılları arasında Trakya Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdikten sonra 1991'de Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'ne girdi ve 1995'te mezun oldu.

1997-98 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun "Kadı" Müzikalinde rol aldıktan sonra üç sezon Ortaoyuncular'a katıldı. 1996'dan bu yana Akbank Çocuk Tiyatrosu'nda da görev yaptı.

2000 yılında İstanbul Şehir Tiyatrosu'na katıldı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra birçok sinema, televizyon, seslendirme ve reklam Filmlerinde çalıştı.