Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel'in eski hali şaşkına çevirdi

Son zamanlarda Fox TV'de ekrana gelen Bay Yanlış dizisiyle gündemde olan Özge Gürel'in eski hali şaşkına çevirdi. Serkan Çayoğlu ile aşk yaşayan Özge Gürel'in eski halleri görenleri şoke etti. Güzelliği ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Özge Gürel estetik harikası çıktı.

Son zamanların popüler isimleri arasında yer alan Bay Yanlış'ın Ezgi'si Özge Gürel'in eski hali şaşkına çevirdi. Güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çeken Özge Gürel'in eski halini görenler şoke oldu. Son dönemin beğenilen erkek oyuncularından olan Serkan Çayoğlu ile aşk yaşayan Özge Gürel'in eski halleri herkesi şaşırttı.

İşte Özge Gürel'in eski hali...

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

5 Şubat 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Anne tarafı Selânik göçmeni, baba tarafı ise Çerkes kökenlidir. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı.

Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı. "Kızım Nerede?" dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında "Medcezir" dizisinde Ada karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında Kiraz Mevsimi dizisiyle geniş kitlelerce tanındı.