Bay Yanlış 7. bölümde neler yaşandı? Bay Yanlış 8. bölüm yeni fragmanı yayında!

Cuma akşamlarının en gözde yapımlarından biri olan Bay Yanlış'ın 8. yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı dizi Bay Yanlış dün seyircilerden tam not aldı. La Gabbia'da Latin gecesi organize eden Ezgi, tango bilmediği konusunda Serdar'a yalan söyleyince, Özgür'den yardım istedi.

 Dün akşam Fox Tv'de yayınlanan Bay Yanlış 7. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yaz dizileri arasında yer alan Bay Yanlış yeni bölüm fragamanı seyircilerin ilgilendiği konular arasında yer aldı. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerinde yer aldığı Bay Yanlış 8. yeni bölüm fragmanı sizlerle...

BAY YANLIŞ 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA


SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ezgi, La Gabbia’da ilk iş olarak bir Latin gecesi organize edilmesine ön ayak olur. Bu organizasyona Serdar da katılacaktır ve Ezgi’yle tango yapma isteğindedir. Fakat Ezgi tango bilmediği ve bu konuda Serdar’a yalan söylediği için kısa sürede bu dansı öğrenmek zorundadır. Tango konusunda başarılı olan Özgür mecburen Ezgi’ye bu konuda yardımcı olur.

Birlikte pratik yaparken iyice yakınlaşan Ezgi ve Özgür birbirlerinden etkilense de Yeşim ve Serdar’ın varlığı bunu dile getirmelerine engel olur. Bu arada Soner’in ortaya çıkışı her şeyi karıştıracak, bu gecede yaşananlar Özgür ve Ezgi’nin ilişkilerinde yeni bir sayfa açmalarına sebep olacaktır.