Bu akşam Bay Yanlış'ta neler olacak? Bay Yanlış 7. bölüm 3. fragmanı izle!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Bay Yanlış cuma akşamları izleyici ile buluşuyor. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerinde olan dizi Bay Yanlış 7.bölüm 3. fragmanın belli oldu. Komşu evde yaşayan Bay Yanlış dizisi karakterleri Özgür ve Ezgi arasında yaşananlar izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Fox Tv'nin yeni yaz dizisi Bay Yanlış her hafta seyirci ile buluşmaya devam ediyor. 7. bölüm 3. fragmanın yayınlanan romantik komedi dizisi Bay Yanlış, heyecanlı anlar yaşatıyor. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Bay Yanlış'ın oyuncu kadrosunda Fatma Toptaş, Cemre Gümeli, Gürgen Öz, Serkay Tütüncü gibi isimler bulunuyor.

BAY YANLIŞ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Ezgi, La Gabbia’da ilk iş olarak bir Latin gecesi organize edilmesine ön ayak olur. Bu organizasyona Serdar da katılacaktır ve Ezgi’yle tango yapma isteğindedir. Fakat Ezgi tango bilmediği ve bu konuda Serdar’a yalan söylediği için kısa sürede bu dansı öğrenmek zorundadır.


Tango konusunda başarılı olan Özgür mecburen Ezgi’ye bu konuda yardımcı olur. Bunda da yardımına Birlikte pratik yaparken iyice yakınlaşan Ezgi ve Özgür birbirlerinden etkilense de Yeşim ve Serdar’ın varlığı bunu dile getirmelerine engel olur. Bu arada Soner’in ortaya çıkışı her şeyi karıştıracak, bu gecede yaşananlar Özgür ve Ezgi’nin ilişkilerinde yeni bir sayfa açmalarına sebep olacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Göcek’ten dönen Özgür ve Ezgi’nin sevgili oyunu artık bitmiştir. İkisi de rahatlayıp hayatlarına devam edeceklerine, aksine üzgündürler. Ezgi, Serdar’la yemek için sözleşir ama kafası çok karışıktır. Artık eskisi kadar bunu istemediğini hisseder ve duygularıyla mantığı arasında gidip gelir.

O yüzden yemeği de bahaneler bulup ertelemeye çalışır. Özgür de artık Serdar konusunda eskisi gibi değildir. Onun varlığından rahatsız olmaya başlamıştır. Ezgi de Özgür’deki bu değişmeleri fark eder ve kendisine aşık olup olmadığını sorgulamaya başlar.

BAY YANLIŞ 6. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ