Bay Yanlış hangi gün oynayacak? Bay Yanlış oyuncuları kim?

Ekranların yeni yaz dizisi Bay Yanlış 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayın hayatına başlayan dizinin hangi gün olduğu izleyiciler tarafından yakından takip ediyor. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer'in yaptığı Bay Yanlış dizisi romantik komedi türünde ekranlara gelecek. Bay Yanlış 2. bölümde neler olacak? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bay Yanlış 2. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin'in yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer yapıyor. Gold Film imzalı dizi Fox Tv'de ekranlarında yayın hayatına başladı. Kısa sürede herkesin dikkatini çeken dizi Türk yapımı romantik komedi türünde yer alıyor. Bay Yanlış 2. bölümde neler olacak? Bay Yanlış hangi gün, oyuncuları kim? sorusunun yanıtı hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAY YANLIŞ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Bay Yanlış dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Fox Tv ekranlarından yer alan Bay Yanlış dizisi her Cuma saat 20:00'da izleyiciler ile buluşuyor.

BAY YANLIŞ 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

BAY YANLIŞ OYUNCULARI KİM?

26 Haziran'da başlayan Gold Film imzalı dizinin oyunları arasında Can Yaman ve Özge Gürel’e başrollerde yer alıyor. Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Ecem Karavus, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur da dizide yer alan isimler arasında.

BAY YANLIŞ 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK? 

Ezgi, yaptığı hatayı telafi etmek için Serdar’la tekrar bir araya gelmek istemektedir. Cansu’dan bir buluşma daha ayarlamasını ister. Bu sefer doğru davranıp Serdar’ı etkilemeye kararlıdır.

Bunun için de Özgür’e ihtiyacı vardır. O yüzden Özgür’ün teklifini kabul eder. Bir anlaşma yaparlar. Ezgi, bir geceliğine Özgür’ün sevgilisi gibi davranacak, karşılığında Serdar’ı etkilemek için ne yapması gerektiğini Özgür’den öğrenecektir. Fakat yaptıkları bu anlaşmanın ikisi için de farklı sonuçları olacaktır.