Batuhan Karacakaya'nın kardeşinden Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı'na olay gönderme: Keşke emek vermeseydi o da yatsaydı

Survivor macerasını üçüncü olarak tamamlayan Batuhan Karacakaya'nın annesinin ardından kardeşi Melisa Karacakaya'dan da tepki geldi. Batuhan Karacakaya'nın kardeşi Melisa Karacakaya, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Nisa Bölükbaşını hedef aldı. Survivor şampiyonunun Nisa Bölükbaşı olmasını eleştiren Melisa, söylemleri ile tepkisini dile getirdi.

Survivor'da üçüncü olması ile dikkatleri üzerine çeken Batuhan Karacakaya ve ailesinin yaptığı paylaşımları dikkat çekti. Batuhan Karacakaya'nın annesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "oğlumun hakkı yendi" açıklamasında bulundu.

Acun Ilıcalı da "Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor. Herhalde şunu hiç düşünmüyor ki bizim kimden ne çıkarımız olabilir?" yanıtını verdi.

"KEŞKE ABİM BU KADAR EMEK VERMESEYDİ O DA YATSAYDI"

Yaşananların ardından Batuhan Karacakaya'nın kardeşi Melisa Karacaya Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nı hedef aldı. Paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Üzüldüğüm tek şey keşke abim bu kadar emek vermeseydi o da yatsaydı. Oy atan destek olan herkesten Allah razı olsun"