Başlamadan kriz patlak verdi! Cemre Baysel ve Burak Çelik'in dizisi Senden Daha Güzel'de büyük değişiklik... Ünlü oyuncu rolünü öyle bir isme bıraktı ki

Burak Çelik ile Cemre Baysel yaz dizisi Senden Daha Güzel'de başrol oldular ancak daha dizi başlamadan set içinde krizler başladı. Önce yönetmen değişikliği yaşanan Senden Daha Güzel'de şimdi de oyuncu değişikliği yaşandı. Cemre Baysel ile Burak Çelik'in rol aldığı dizide yaşanan ayrılıklar, herkesi şaşırttı.

Senden Daha Güzel yaz sezonunun büyük bir iddiayla sunulan projeleri arasında yer alıyor. Ancak daha dizi başlamadan ilk kriz patlak verdi. Cemre Baysel ile Burak Çelik'in başrolü oldukları dizide iki önemli değişiklik yapıldı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ilk değişiklik yönetmen koltuğunda yapıldı. Deniz Koloş koltuğunu Ketche lakaplı yönetmen Hakan Kırvavaç'a bıraktı. İkinci değişiklik ise oyuncu kadrosunda yaşandı. Bahar Süer karakterini Kimya Gökçe Aytaç'a bıraktı.

SENDEN DAHA GÜZEL'İN KONUSU

Dizide; Efsun adlı bir genç kızın yıllar sonra annesi ile buluşma hikayesi anlatılmaktadır. Gaziantep'te bir köyde dermatolog olan ve babasıyla yaşayan Efsun, kendisini 21 yıl önce terk eden annesinden gelen haberle İstanbul'a gider.

Bu İstanbul'a gidiş hikayesi, Efsun'un hayatını baştan sona değiştirir. Dizide Ebru Cündübeyoğlu da ana karakterler arasında yer alıyor.