Başkan Erdoğan'ın seçim mitinglerinde şarkısı kullanılmıştı... Cengiz Kurtoğlu, ilk kez konuştu

Cengiz Kurtoğlu'nun şarkıları Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim mitinglerinde kullanıldı. ''Duyanlara Duymayanlara'' şarkısı kullanılan Cengiz Kurtoğlu, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Kurtoğlu, ''Seçim çalışmaları başladığı günden beri çok gururlandım. Sayın cumhurbaşkanımın böyle bir konudan haberi yoktu. İstanbul Gençlik buluşmasında ona sürpriz yaptık.'' dedi.

Cengiz Kurtoğlu'nun dillerden pelesenk olan "Duyanlara Duymayanlara" şarkısı AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenen Üniversiteli AK Gençlik Festivali'de kullanılarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a sürpriz yapılmıştı. Şarkısı seçim mitinglerinde kullanılan Cengiz Kurtoğlu, TV100 Seçim Özel programına telefonla bağlanarak konuyla ilgili açıklamalarda.

Kurtoğlu, "Seçim çalışmaları başladığı günden beri çok gururlandım. Sayın cumhurbaşkanımın böyle bir konudan haberi yoktu. İstanbul Gençlik buluşmasında ona sürpriz yaptık. Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle güneyli hepimiz bu ülkede kardeş olduğunu ifade etmek istiyorum. Benim cumhurbaşkanımla birlikteliğim yaklaşık kırk yılı buluyor. Haberi olmadan sürpriz yaptık, kendisi de mutlu oldu" şeklinde konuştu.