Başına gelen kazayı anlatmıştı... MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bahsettiği o dövmeyi kızı Sude Yalçınkaya paylaştı

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya programa yaşadığı talihsiz olayı anlatması ile gündeme geldi. Yürekleri burkan Mehmet Yalçınkaya, parmaklarını sokakta 2 arkadaşlarıyla oyun oynarken yaşadığı kaza sonrasında kaybettiğini açıkladı. Yalçınkaya'nın söylediği ''iki çocuğumun dövmeleri benim elim'' dövmesini kızı Sude Yalçınkaya paylaştı.

Mehmet Yalçınkaya geçtiğimiz haftalarda MasterChef Türkiye'de küçükken yaşadığı kazadan bahsetmişti. Sol elinin parmaklarını küçük yaşlarda sokakta 2 arkadaşıyla oyun oynarken yaşadığı kaza sonrasında kaybettiğini söyleyen Mehmet Yalçınkaya herkesi üzmüştü.

"Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. Benim etkilendiğim bir şey söyleyeyim. Benim mesela iki tane çocuğumun dövmesi benim elim..." diyen Mehmet Yalçınkaya bu sözleriyle uzun süre konuşuldu.

MEHMET YALÇINKAYA'NIN BAHSETTİĞİ O DÖVMEYİ KIZI PAYLAŞTI

Herkesin merak ettiği o dövme ise Sude Yalçınkaya'nın paylaşımıyla ortaya çıktı. Sude Yalçınkaya'nın o paylaşımına; 'Çok merak etmiştim', 'Dövme buymuş demek' gibi yorumlar yapıldı.