Başak Özel neden öldü? Başak Özel kimdir, kaç yaşındaydı?

Oyuncu Başak Özel'in vefat ettiği haberini Oyuncular Sendikası duyurdu. Birçok tanınmış yapımda yer alan oyuncu ölüm nedeni merak edildi. Peki, Başak Özel kimdir, kaç yaşındaydı? Başak Özel neden öldü?

Başak Özel, pek çok tiyatro, sinema ve dizi projelerinde yer almıştı. Özellikle Kurtlar Vadisi, Umutsuz Ev Kadınları ve Kolpaçino gibi bilinen yapımlarda rol almıştır. Peki, Başak Özel kimdir, kaç yaşındaydı? Başak Özel neden öldü?

BAŞAK ÖZEL KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI?

22 Mart 1971 tarihinde doğan oyuncu Başak Özel, 51 yaşında hayatını kaybetti. Sanat hayatına Ankara Sanat Merkezi'nde aldığı tiyatro kurslarıyla başlayan Başak Özel, daha sonra Ankara Sanat Tiyatrosu ve Ali Hünal Kabare Tiyatrosu'nda oyunculuk deneyimini geliştirdi. Özel, çeşitli bankaların çocuk tiyatrosu topluluklarında, Ankara Halk Tiyatrosu ve Ankara Ekin Tiyatrosu'nda görev yaptı.

Başak Özel Özel, tiyatronun dışında, "Kolpaçino: Bomba" , "Umutsuz Ev Kadınları", "Karadayı" ve "Anne" gibi yapımlarda da rol almıştı.

BAŞAK ÖZEL NEDEN ÖLDÜ?

Başak Özel'in ölüm nedeni hakkında bir açıklama bulunmuyor.

Oyucular Sendikası, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Başak Özel'in vefat haberini duyurdu.

Açıklamada, "Meslektaşımız Başak Özel hayatını kaybetti. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun." denildi.