Başak Karahan kimdir, kaç yaşında? Başak Karahan'ın sevgilisi kim, nereli?

Başak Karahan Menajerimi Ara dizisine Misafir oldu. Her pazar Star Tv'de yayınlanan diziye birbirinden ünlü isimler konuk oluyor. Dizide rolünü sosyal medya hesabından duyurarak açıklayan isim, ''Başak'a çok güleceksiniz.'' dedi. Başak Karahan kimdir, kaç yaşında? Başak Karahan'ın sevgilisi kim?

Başak Karahan, Star Tv'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'ya konuk oldu. Dün akşam ekrana gelen olan yeni bölümde seyirci karşısına çıkan Karahan'ın hayatı merak konusu oldu. Adı sık sık ünlü Youtuber Enes Baturla anılan Başak Karahan kimdir, kaç yaşında? Başak Karahan'ın sevgilisi kim?

BAŞAK KARAHAN KİMDİR?

Başak Karahan Youtube fenomeni olarak tanınmaktadır. 1998 yılında aslen Antalya'da dünyaya gelmiş, Aslan burcudur. Lise eğitimini tamamlamış, günümüzde oyunculuk eğitimi almak istemektedir. Üç kardeştir.

Ayrıca, Başak Karahan peyniri hiç sevmiyor ve hiç bir şekilde yemediğini belirtmektedir. Gece çorapla asla uyuyamaz, uykusuzluğa hiç gelemez, yeşil çay, papatya, nane limon vb. bitki çaylarını hiç bir şekilde içmemektedir.