Başak Ceylan Torun sessizliğini bozdu! Canlı yayında her şeyi anlattı

Kaan Boşnak'ın şiddet uyguladığını iddia eden eşi Başak Ceylan Torun canlı yayında, yaşadıklarını anlattı. TGRT Haber canlı yayınına bağlanan Başak Ceylan Torun, Kaan Boşnak'tan boşanmak istediğini ve çocuğu için sustuğunu belirtti.

Kaan Boşnak'ın eşi Başak Ceylan Torun, eşinden şiddet gördüğünü ve bu zamana kadar çocuğu için sustuğunu iddia etmişti. Sosyal medyanın gündemine yerleşen bu iddialar sonrası Kaan Boşnak sessizliğini korurken, Başak Ceylan Torun ilk kez bir canlı yayına katıldı. TGRT Haber canlı yayınında konuşan Torun, boşanmak istediği ve şiddet gördüğü iddiasında bulunduğu eşi hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

"BOŞANMA DAVASI AÇMAYA HAZIRLANIYORUM"

Torun, "Boşanma davası açmaya hazırlanıyorum. Çok detay vermeyeceğim bu konu hakkında ama evet, şiddet gördüm ben." dedi. Kaan Boşnak'ın sevgilisi olduğunu ve şiddet gördüğünü iddia eden kadının açıklamaları hakkında ise, "Sosyal medyadan gördüm. Bu konuya dair bir bilgim yok." ifadesini kullandı.

"HER ŞEYDEN ÖNCE ÇOCUĞUMU DÜŞÜNDÜM"

Genç kadın, "Zaten ben aslında çok sessiz kaldım. Yeşim (Salkım) Hanım biliyor. 1.5 senedir hiç konuşmak istemedim. Olaylar dallanıp budaklansın, insanlar birilerini suçlasın istemedim. Çünkü ben bir anneyim. Her şeyden önce çocuğumu düşündüm. Anne olunca her şeye o kadar farklı taraftan bakıyorsunuz ki. Evlilik toparlanır diye..." açıklamasında bulundu.