İrem Helvacıoğlu, Eser Alp ile ayrıldığını açıkladı

Baş Belası dizisinde İpek karakterine hayat vermiş olan güzel oyuncu İrem Derici, yaptığı itirafla gündeme geldi. Helvacıoğlu, uzun bir süredir aşk yaşadığı Eser Alp ile ilişkisini 20 gün önce noktaladığını açıkladı.

Rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansı ile kariyerinde büyük bir yükselişe geçen İrem Helvacıoğlu, Ömür Sabuncuoğlu'na evinin kapılarını açarken hakkında tüm merak edilenleri yanıtladı.

ÖZCAN DENİZ KONUSU HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Helvacıoğlu'nun evinde bir köşede rol arkadaşları ile çekildiği fotoğraflarda Özcan Deniz'in olmaması dikkat çekerken konuyla, "Arkadaş olmak benim için çok büyük bir adım. Bazı insanlarla tanışırsın, illa ki zaman geçirdiğin herkesle arkadaş olamazsın. Biriyle tanıştın diye arkadaş olmana gerek yok." dedi.

"ESTETİĞİM YOK AMA BOTOKS YAPTIRIYORUM"

Sık sık estetik yaptırdığı yönünde haberlerle gündeme gelen güzel oyuncu, şunları söyledi: "Estetiğim yok ama botoks yaptırıyorum. Dudaklarım iri olduğu için hep estetik sanılıyor ama değil. Çenem de doğuştan sivri. Alnımda net çizgiler olduğu için ifademin önüne geçmemesi için botoksla kapatıyorum"

Sevgilisi Eser Alp ile 20 gün önce ayrıldığını açıklayan Helvacıoğlu, "Barışma ihtimaliniz var mı?" sorusuna "O konulara girmeyelim" yanıtını verdi.