Barıştıkları iddia edilmişti... Gonca Vuslateri Hakan Altun hakkında konuştu: Yakın arkadaşız

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ve babası önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Hakan Altun'la barıştıkları yönde çıkan haberler hakkında ilk kez konuşan Gonca Vuslateri, 'Yapmayın arkadaşlar, biz arkadaşız. Adamın başına neler geldi, aradım konuştuk. Çok yakın arkadaşız ve bizler medeni insanlarız. Ben onu çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Telefonda ona geçmiş olsun dileklerimi söyledim' ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, beyin damarında oluşan tıkanıklık nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve 5 gün yoğun bakımda tedavi görmüştü. Gonca Vuslateri'nin eski sevgilisini arayıp geçmiş olsun dileklerini iletmesi ise sosyal medyada ikilinin barıştığı yönünde yorumlandı.

Gonca Vuslateri çıkan haberlerin ardından sessizliğini korurken Ben Affleck ile barışan Jennifer Lopez'i "Eski bilete piyango vurmaz" diyerek eleştirdi. Vuslateri'nin bu hamlesi Hakan Altun haberlerine cevap olarak nitelendirildi.

Babası Birol Vuslateri'yle Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülenen Gonca Vuslateri, çıkan haberler hakkında şunları söyledi: 'Yapmayın arkadaşlar, biz arkadaşız. Adamın başına neler geldi, aradım konuştuk. Çok yakın arkadaşız ve bizler medeni insanlarız. Ben onu çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Telefonda ona geçmiş olsun dileklerimi söyledim.'