Barışır barışmaz ilk işi oldu! Şeyma Subaşı'dan eski eşi Acun Ilıcalı'ya methiyeler

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı aralarındaki küslüğe son vermiş, barışmışlardı. Soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı'ya övgü dolu sözler kullandı.

Acun Ilıcalı'nın küçük kızı Melisa Ilıcalı'nın annesi Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmuştu. Sosyal medya fenomeni olarak da tanınan Şeyma Subaşı, eşi Mohammed Alsaloussi'den psikolojik şiddet gördüğü iddiasıyla boşanmıştı.

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde eski eşi, kızının babası Acun Ilıcalı ile barıştı. Bu barışmanın ardından da Survivor'un çekildiği Dominik'e gitti.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN ACUN ILICALI'YA ÖVGÜLER

Son olarak Şeyma Subaşı eski eşi Acun Ilıcalı hakkında övgü dolu sözler kullandı. Subaşı, "Büyük ve başarılı bir yapım ekibi! 6 farklı ülke için 'Survivor' TV şovunu çekiyor. 13 yıldan fazladır Dominik Cumhuriyeti! Ne büyük başarı, çok gurur duyuyorum. Bu arada bahsettiğim başarı hikayesi Melisa'nın babası hakkında. Bu, onun pek çok başarısından sadece biri. Başardıklarını görmek beni çok gururlandırıyor." dedi.