Barış Kılıç'tan Yasak Elma'ya muhteşem dönüş! Yapım şirketi duyurdu

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Berk Oktay gibi isimlerin rol aldığı Yasak Elma dizisine geçtiğimiz aylarda veda eden Barış Kılıç hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Kaya karakteri ile beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Barış Kılıç, Yasak Elma kadrosuna geri dönüyor. Kılıç'ın Yasak Elma'ya hangi bölümde dahil olacağı ise bilinmiyor. Kaya ve Ender arasında neler yaşanacağı, hikayenin seyrinin nasıl değişeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Fox TV'nin entrika dolu yapımlarından olan başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Berk Oktay rol aldığı Yasak Elma dizisinin hayranlarını heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. Önceki sezon kadrodan ayrılan ve hayat verdiği Kaya karakteri ile izleyenleri kendine hayran bırakan Barış Kılıç Yasak Elma'ya yeniden dahil oldu.

Yasak Elma'nın yapım şirketi Med Yapım sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile güzel haberi duyurdu. Med Yapım paylaşımında 'EnKay sevenler sizlere inanılmaz bir haberimizi var! Barış Kılıç yeniden Yasak Elma'da' ifadelerini kullandı.