Barış Falay, eşi Esra Ronabar'ın trafik kazası süreci hakkında konuştu

Oyuncu Barış Falay, eşi Esra Ronabar'ın geçirdiği trafik kazası sonrası yaşadıklarını ilk kez anlattı. Falay o süreçte çocuk sahibi olma konusunda bir yasakla karşılaştıklarını da belirtti.

Ünlü oyuncu Barış Falay, Bloomberg HT'de yayınlanan Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu. Hayatı ve kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulunan sanatçı, kariyerinde geldiği nokta hakkında şunları söyledi:

"Kendi ismimim bilinmesi uzun zaman aldı. Sektörde iki tip aktör var gibi geliyor. Kendi ismini marka yapmak isteyenler ve oynadığı rolü marka yapmak isteyenler. Ben rolümü marka yapmak isteyenlerdenim, bu hoşuma gidiyor"

15 senedir sanatçı Esra Ronabar'la evli olan Barış Falay, evlilikleri ve yaşadıkları trafik kazası süreci için şunları söyledi:

"Zorlukları var tabi. İkimiz de bir koşturmadayız. Bireyler birbirine güvenmedikten sonra iyi bir hikaye çıkmaz ortaya. Sanırım onu güzel tahsis ettik. 12 yaşında bir çocuğumuz var, 37 yaşında baba oldum. Düşünebilirdik ama Esra büyük bir trafik kazası geçirdi. 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti. Aradan çok zaman geçti ama hayat ne gösterir bilemeyiz."