Barış Arduç ile Evrim Keklik hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı! Meğer o dizide beraber oynamışlar...

2011 yılında Fox TV'de yayın hayatına başlayan Dinle Sevgili, 2012 yılında 45. bölümü ile final yaparak ekran macerasını sonlandırmıştır. Dinle Sevgili dizisinde rol alan günümüzdeki popüler isimleri duyunca inanamayacaksınız. Gupse Özay ile bebek bekliyor olmanın sevincini yaşayan yakışıklı oyuncu Barış Arduç ile Survivor yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Evrim Keklik'in Dinle Sevgili dizisinde birlikte rol aldığı ortaya çıktı. Barış Arduç ve Evrim Keklik'in diziden kareleri ise büyük ses getirdi.

Cem Kılıç, Zeynep Dörtkardeşler, Ceyda Tepeli, Nedim Suri, Edis ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerini paylaştığı Dinle Sevgili, 2011-2012 yılları arasında Fox TV'de ekrana getirildi.

Günlük dizi olarak yayınlanan ve yakından takip edilen Dinle Sevgili, dizisi 245. bölümü ile final yaparak ekran macerasını noktaladı. Yayınlandığı dönem büyük ilgiyle takip edilen dizi konusuyla ilgi çekmişti. Mehmet ve Hande iki farklı ülkede ama aynı tutku ile radyo program yapan iki gençtir. Üniversite radyolarının ortak düzenledikleri bir yarışma için Mehmet İngiltere'den İstanbul'a gelir. İlk karşılaşmalarında birbirlerinin çekimine kapılan Hande ve Mehmet'i garip bir tesadüfler silsilesi beklemektedir. Zira Hande'nin en yakın arkadaşı Ceren lisede Mehmet ile unutamadığı bir aşk yaşamıştır. Hande ve Mehmet'in ilişkisine entrikalar ile dahil olan Ceren'in yaptıkları o dönem izleyenleri hop oturtup hop kaldırmıştı.

BARIŞ ARDUŞ VE EVRİM KEKLİK AYNI DİZİDE ROL ALMIŞ

Diziyle ilgili herkesi şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Deliha filminde rol almasının ardından yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Barış Arduç ile Survivor yarışmasıyla dikkat çeken Evrim Keklik'in Dinle Sevgili'de rol aldığı ortaya çıktı. İkilinin diziden görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.