Başrol oyuncusu da gidiyor! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Engin Altan Düzyatan'dan sonra büyük yıkım!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Engin Altan Düzyatan'dan sonra büyük yıkım! Başrol oyuncusu da gidiyor. TRT 1 ekranlarında perşembe günleri seyircisiyle buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin sezon finali bölümüne doğru ardı ardına vedalara şahit olunmuştu. Diziyle ilgili bomba bir gelişme daha konuşulmaya başlandı. 2. sezonda dizide Ulaş Tuna Astepe'nin de yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı.

Bomba bir sezon finali bölümüyle üç aylık süreliğine ekranlara veda eden Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda peş peşe vedalar yaşanmıştı. Dizinin İsabel'i Pelin Akil, İlyas'ı Caner Topçu ve Oruç Reis'i Engin Altan Düzyatan'ın vedalarının ardından bomba bir gelişme daha yaşandı. Barbaros Hayrettin Paşa'nın 40'lı yaşlarının aktarılacağı diziden Ulaş Tuna Astepe'nin ayrılabileceği konuşuluyor. Öte yandan dizinin 2. sezonunda Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayat hikayesine odaklanılacağı öğrenildi.

PEŞ PEŞE VEDALAR!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda peş peşe vedalar yaşanmıştı. Dizinin İsabel'i Pelin Akil, İlyas'ı Caner Topçu ve Oruç Reis'i Engin Altan Düzyatan projeye veda etmişti.

Engin Altan Düzyatan'dan ters köşe! Diriliş Ertuğrul'daki halini özletmeyecek!

BAŞROL OYUNCUSU VEDA MI EDİYOR?

Bomba bir gelişme daha konuşuluyor. Barbaros Hayrettin Paşa'nın 40'lı yaşlarının aktarılacağı diziden Ulaş Tuna Astepe'nin ayrılabileceği konuşuluyor.

ANA HİKAYEYE ODAKLANACAK

Dizinin 2. sezonunda Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayat hikayesine odaklanılacağı öğrenildi.

Pelin Akil bakın hangi ismin partneri oluyor! Eşkıya'nın aşıkları yeni dizide buluşacak!

ULAŞ TUNA ASTEPE KİMDİR?

Ulaş Tuna Astepe 5 Mayıs 1988'de İzmit'te dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini İzmit'te tamamladıktan sonra İstanbul Erkek Lisesinde yatılı olarak okudu. Yükseköğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde yaptı.

2008 yılında Osmanlı Cumhuriyeti filminde kostüm asistanlığı yapan Astepe, ardından tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı. Karadayı dizisinde Orhan, Analar ve Anneler dizisinde Mustafa, Rüya adlı dizide Alaz, Sen Anlat Karadeniz'de Tahir karakterini canlandırdı.