Feride Hilal Akın'ın kardeşi Pınar Akın kaç yaşında nereli? Baraj'ın Azra'sı Pınar Akın kimdir?

Baraj dizisinde hayat verdiği Azra karakteri ile dikkatleri üzerine çekeren adını duyuran Pınar Akın, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Özellikle youtube kanalı üzerinde videolarını paylaşan Pınar Akın'ın son halini görenler gözlerine inanamadı. Oldukça değişmiş olan Pınar Akın, paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Ayrıca kendisi gibi oyunculuk yapan Feride Hilal Akın'ın ablası olmakla birlikte Baraj dizisiyle ününe ün katmış oldu.

Güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlarda yerini alan Baraj dizisinde hayat verdiği Azra karakteri ile popüler olan Pınar Akın çok değişti. Sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Pınar Akın'ın son halini görenler gözlerine inanamadı. Konu ile ilgili araştırma yapanlar "Baraj dizisi Azra rolünü kim oynuyor? Pınar Akın kimdir, Hilal Akın'ın kardeşi mi, kaç yaşında nereli?" sorusuna yanıt arıyor...

PINAR AKIN KİMDİR?

1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ünlü sanatçı ve oyuncu Feride Hilal Akın, ablasıdır.

Genç oyuncumuz Pınar Akın, 30 Eylül 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir Ünlü şarkıcı ve oyuncu olan Feride Hilal Akın'ın da kız kardeşidir. Sosyal medya ile tanınmaya başlamış olan Pınar Akın, sektörde henüz çok yenidir.

PINAR AKIN'IN DİZİLERİ

Pınar Akın ablası Feride Hilal Akın kadar tanınmamak ile beraber yeni yeni dizilerde boy göstermeye başlamıştır. 2021 yılında yer almış olduğu Baraj dizisi ise Pınar Akın'ın ilk dizi projesidir.

PINAR AKIN'IN İNSTAGRAM HESABI

Sosyal medyada oldukça tanınan yüzlerden bir tanesi olan Pınar Akın resmi instagram hesabını aktif olarak kullanmakta ve takipçileri ile sık sık paylaşım yapmaktadır. Pınar Akın'ın resmini instagram hesabında 141 gönderisi ve 63 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır. Pınar Akın'ın resmi instagram hesabını yakından incelemek isterseniz @pinaarakin kullanıcı ismini hesaba bakabilirsiniz.

Glamorous Celebrity Management Agency – GCMO oyunculuk ajansına bağlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir Youtuber olarak ise 21 Aralık 2017 yılında internet dünyasında yer almaya başlamıştır. Çok kısa sürede binlerce aboneye ulaşmıştır.

PINAR AKIN'IN SEVGİLİSİ VAR MI?

Güzelliği ile sosyal medyada dikkatleri üzerine çekerken Pınar Akın hakkında en çok merak edilen konulardan bir tanesi sevgilisinin olup olmadığı oldu. Ancak sektörde yeni olan oyuncunuz Pınar Akın'ın sevgilisi olup olmadığına dair bir habere rastlayamadık.