Baraj kaç bölüm sonra bitecek? Baraj dizisi final mi yapıyor?

Fox Tv'nin sevilen dizisinden üzücü bir haber geldi. Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman ve Gizem Karaca'nın bulunduğu sevilen dizi Baraj için gelen final haberi izleyenleri üzdü. Baraj final mi yapıyor? Baraj kaç bölüm sonra bitecek? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Yapımcılığını MED Yapım ve No: 9 Productions'ın, senaryosunu ve yönetmenliğini ise Hasan Tolga Pulat'ın üstlendiği Baraj'da üç farklı insanın kendi yalanları ile duyguları arasında sıkışıp kaldıkları bir ilişki anlatılıyordu. Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman ve Gizem Karaca'nın başrollerini paylaştığı Baraj dizisinin final tarihi belli oldu. Baraj final mi yapıyor? Baraj kaç bölüm sonra bitecek? İşte tüm merak edilenler..

BARAJ FİNAL Mİ YAPIYOR?

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, FOX TV'de yayınlanan ve başrollerini Türkan Şoray ile Tarık Akan'ın oynadığı aynı isimli sinema filminden yola çıkılarak çekilen Baraj 39. bölümde final yapacak.

Baraj 34. bölüm izle tek parça! Baraj son bölüm kesintisiz izle!

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Nazım'ın (Feyyaz Duman),internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir'le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor.

Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir'in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir'in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir'in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul'un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık'ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir.

Nehir'in fotoğraftaki Tarık'ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır.

Masumlar Apartmanı 28. bölüm izle tek parça! Masumlar Apartmanı son bölüm full izle!

Hekimoğlu 44. bölüm izle tek parça! Hekimoğlu son bölüm kesintisiz izle!