Baraj dizisinde saflar değişiyor: Nehir'den Tarık'a sürpriz hamle!

Baraj dizisi her salı Fox Tv'de seyirci karşısına çıkıyor. Sürükleyici hikayesi ile tam not alan yapımda bu hafta olayların ardı arkası kesilmiyor. Türk sinemasının efsane isimleri Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın başrollerini paylaştığı filmden uyarlama olan Baraj'da Nehir'den Tarık'a bir teklif geliyor.

Fox Tv'nin severek takip edilen yapımları arasında yer alan Baraj'da bu akşam Nehir'den şok hamle geliyor. Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük'ün yer aldığı dizi isimleri Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın 1977 yılında yayımlanan filminde uyarlama olarak karşımıza çıkıyor. Hakan'ın cenaze töreninde Tarık'a Nehir'den hem ortaklık hem de evlenme teklifi geliyor.

Geçen hafta reytinglerde ilk 10 arasında yer alan dizi Baraj'ın yeni bölümünde yeni bir ittifak doğuyor. Nehir her şeyden vazgeçip Nazım'a koşuyor. Fakat Nazım geçmişi unutmuyor ve Bahar'la nikah masasına oturuyor.

Hakan'ın ani kalp krizi geçirip ölmesinin ardından Nehir cenazede Tarık'a evlenme teklifi ediyor. Şaşırtan ortaklık teklifi karşısında izleyiciler şimdiden Tarık'ın teklifi kabul edip etmeyeceğini düşünmeye başladı. 

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir.

Baraj her salı saat 20:00'de Fox Tv'de ekrana geliyor. 

Kuruluş Osman hayranlarını üzecek karar: ATV'den dizi hakkında şaşırtan hamle geldi!