Baraj 20. bölümde neler oldu?

Salı akşamlarının fenomen dizisi Baraj 20. yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Fox Tv'nin sevilen dizisi Baraj 20. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. 1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak ekrana gelen dizinin başrolünde ise Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk yer alıyor. 

BARAJ 20. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Baraj dizisinde Nehir’in kendisinden saklanan gerçekleri öğrenmesinin ardından atacağı adımlar merak konusu oldu.

Baraj dizisinin ekrana gelen son bölümünde Nazım ve Bahar’ın evlenmeye vermesi herkesi şaşırtır. Bu haberden en çok etkilenen ise Nehir olur. Nehir bu habere üzülürken Hakan ise Nazım’ın intikam peşinde olduğunu düşünmektedir ve onunla yüzleşmeye karar verir.

İkili arasında yaşanan yüzleşmenin ardından adeta savaş başlar. Bu sırada Meryem ise abisinin cinayet soruşturmasını yeniden açmak için İstanbul’a gelir. Tarık, İbrahim ve Zahra bu geri dönüşten çok rahatsız olur. Sırlarının ortaya dökülmesinden korkan üçlü Meryem’i geri göndermeye çalışır. Nazım’ın açtığı savaş karşısında da panik olan üçlü birbirine düşmeye başlar. Hakan kır kardeşi Bahar’ın Nazım ile evlenmesini istememektedir. Bu yüzden başlayan büyük kavga Nehir’in büyük bir sırrı öğrenmesine sebep olur.