Banu Parlak yetkisi olmayan işlere bulaştı! Hapsi isteniyor

Banu Parlak'ın sahibi olduğu güzellik merkezinde bir müşterisine, operasyon yetkisi olmamasına rağmen ''Enzimatik Lipoliz Enjeksiyon'' adlı yağ yakma işlemi yaptığı ortaya çıktı. Banu Parlak hakkında, 5 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında yaptığı iddialar ile son dönemde gündem olan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, şimdilerde güzellik merkezi işletmeciliği yapıyor. Ancak Banu Parlak, Dilan Polat ve Engin Polat iddiaları dışında şimdi de güzellik merkezi ile gündemde.

Sabah'tan Seda Nur Günaydın'ın haberine göre; Banu Parlak bir müşterisi ile davalık oldu. İddiaya göre, Banu Parlak'ın güzellik merkezine Aliye A. isimli bir kadın zayıflamak amacıyla geldi ve bu kişiye yağ yakma işlemi uygulandı.

BANU PARLAK'IN 5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Bölgesel zayıflama hizmeti almak isteyen Aliye A. isimli müşterinin işlem sonrası vücudunda, kızarıklık ve yaralar oluşmaya başladı. Aliye A., güzellik merkezi sahibi Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Banu Parlak hakkında, taksirle yaralama suçundan soruşturma başlatıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü'nün düzenlediği denetim raporunda da; merkezin operasyon yetkisi olmamasına rağmen söz konusu işlemi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İl Sağlık Müdürlüğü'nün denetim raporlarında, Aliye A.'ya "Enzimatik Lipoliz Enjeksiyon" adlı yağ yakma işlemi yaptığı belirlenen Banu Parlak hakkında, 5 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.