Banu Ilıcalı kızını paylaştı... Torununu gören herkes Acun Ilıcalı'ya benzetti

Sosyal medya hesabından aile fotoğrafını paylaşan Acun Ilıcalı'nın kızı bir anda gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı'nın doğum gününü kutlayan Banu Ilıcalı, kızı ve babasıyla çekildiği kareyi yayınladı. Sosyal medya kullanıcıları fotoğraf için ''Torun aynı Acun Ilıcalı'ya benziyor'' yorumunu yaptı.

Ünlü yapımcı ve medya patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün 53. yaşına bastı. Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Banu Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasının doğum gününü kutladı.

Efe Ceyhun ile 2016 yılında dünyaevine giren Banu Ilıcalı'nın ilk bebeği Begüm, 2020'de dünyaya geldi. Magazin basınından uzakta bir yaşam sürdürmeyi tercih eden Banu Ilıcalı, babası Acun Ilıcalı'nın doğum günü için Instagram'dan aile fotoğrafını yayınladı.

TORUNU BEGÜM ACUN ILICALI'YA BENZETİLDİ

Ilıcalı, eşi, kızı ve babasıyla olan fotoğrafını "İyi ki varsın baba, iyi ki varsın dede" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Banu Ilıcalı'nın paylaşımındaki detay dikkatlerden kaçmadı. Minik Begüm'ün dedesi Acun Ilıcalı'ya olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları "Torun aynı dedeye benziyor" yorumunu yaptı. İşte o fotoğraf;

Acun Ilıcalı ve torunu için yapılan bazı yorumlar...