Banu Ilıcalı'nın eşi kimdir? Banu Ilıcalı kimdir, kaç yaşında?

Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı, ilk bebeğini dünyaya getirdi. Ilıcalı ailesinin en küçük üyesi olan bebeğe 'Begüm' adı verildi. Üç yıl önce Efe Ceyhun ile nikah masasına oturan Banu Ilıcalı, özel hayatını gözlerden uzak yaşıyor. Banu Ilıcalı'ya dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kızı Banu ilk bebeğini dünyaya getirdi. Sosyal medya hesabından son olarak kızı Banu Ilıcalı ile fotoğraf paylaşan Acun Ilıcalı'nın torun sahibi olduğu öğrenildi. 3 yıl önce Efe Ceyhun ile nikah masasına oturan Banu Ilıcalı, özel hayatını gözlerden uzak yaşıyor. Banu Ilıcalı ve eşi hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik. 

Acun Ilıcalı kimdir, kaç kez evlendi? Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ kim?

BANU ILICALI KİMDİR?

Banu Ilıcalı, 29 Ocak 1990 yılında doğdu. Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'dan olan kızı Banu Ilıcalı, 2016 yılında Efe Ceyhun ile evlendi.

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Banu Ilıcalı, Acun Ilıcalı'nın en büyük kızıdır.Banu Ilıcalı, 4 Temmuz tarihinde Begüm adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Banu Ilıcalı, babası Acun Ilıcalı'nın şirketinde çalışıyor.

BANU ILICALI EŞİ KİMDİR?

Damat Efe Ceyhun, Kabataş Erkek Lisesi'nin ardından Marmara Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversite'sinde eğitim gördü. Sosyal medya hesaplarını da gizli tutan Efe Ceyhun şu an Türk Telekom'da dijital pazarlama uzmanı olarak görev yapıyor.