Banu Alkan 'Türk Sineması'nda tek star' benim dedi, Bülent Ersoy deliye döndü! O kavga yeniden gündemde

Bülent Ersoy ile Banu Alkan katıldıkları Dünya Güzellerim programında Türk Sineması'nda starlık üzerinden bir tartışmaya girmişti. Banu Alkan'ın Türk Sineması'nda kendisini tek ve rakipsiz görmesine öfkelenen Bülent Ersoy, ''Nerede Türkiye'de rakibiniz yok? Siz hayatınız boyunca bir Türkan Şoray, bir Fatma Girik, bir Hülya Koçyiğit, bir Filiz Akın olabildiniz mi?'' karşılığını vermişti. O kavga, Dünya Güzellerim programı tarafından geçtiğimiz aylarda YouTube'de yeniden yayımlanıp gündeme getirildi.

Akşam/Life

Hüsna Köşger

Banu Alkan ile Bülent Ersoy aralarında Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'un bulunduğu bir ekip ile Dünya Güzellerim adlı programda birlikte yer almışlardı. Bu programın bir bölümünde Banu Alkan ile Bülent Ersoy arasında Türk Sineması'nda starlık üzerinden sert bir tartışma geçmişti. O tartışma, programın YouTube kanalı tarafından yeniden gündeme getirildi. Dünya Güzellerim programı geçtiğimiz aylarda söz konusu kavganın videosunu yeniden yayımladı.

AKŞAM/Life

Banu Alkan 'Türk Sineması'nda tek star' benim dedi, Bülent Ersoy deliye döndü!

Söz konusu kavgada Banu Alkan Hollywood'a gittiği dönemlerde kendisi için, "Türk Sineması'nda rakibiniz yok, sizi dünya tanımalı" denildiğini söylüyor.

Bülent Ersoy bu sözlere oldukça öfkeleniyor. 'Dört Yapraklı Yonca' ve 'Kare As' olarak tanımlanan Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik ve Filiz Akın'a atıfta bulunan Ersoy, "Nerede Türkiye'de rakibiniz yok? Siz hayatınız boyunca bir Türkan Şoray, bir Fatma Girik, bir Hülya Koçyiğit, bir Filiz Akın olabildiniz mi?" diyor.

"Siz bu Kare As'ın içerisine girebildiniz mi?"

Alkan'ın Ersoy'a karşılık olarak, "Türkiye'nin en önemli starıyım, belki de birinci" demesi üzerine daha da sinirlenen Ersoy, "Siz? Kare As'tan da... İşte siz hayalde yüzüyorsunuz. Siz bu Kare As'ın içerisine girebildiniz mi?" diye soruyor.

"Esmerlerde Türkan Şoray, sarışınlarda Banu Alkan"

Alkan'ın, "Esmerlerde Türkan Şoray, sarışınlarda Banu Alkan" demesi üzerine ise Ersoy'un tepkisi, "Onu siz söylüyorsunuz." şeklinde oluyor.