Bambaşka Biri'nin Leyla'sı Hande Erçel'e yönetmeninden destek

''Bambaşka Biri'' dizisinde başrol olarak yer alan Hande Erçel'in oyunculuğu sosyal medyada adeta yerden yere vuruldu. Konuyla ilgili sessiz kalan Hande Erçel'e Bambaşka Biri'nin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'tan destek geldi. Neslihan Yeşilyurt, paylaşımına ''Bambaşka Biri setinden bir kare. Seninle beraber bir hikayenin peşine takılmak, savaşmak muhteşem zevkli'' notunu düştü.

Burak Deniz ile yıllar sonra yeniden partner olan Hande Erçel Bambaşka Biri dizisinde "Leyla" karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Bambaşka Biri'nin yayınlanmasının hemen ardından Hande Erçel'in oyunculuğu çok sayıda eleştiri alırken Burak Deniz'e övgü dolu sözler sarf edildi.

Yaşananların ardından ses getiren dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt, güzel oyuncu Erçel'e destek oldu. Neslihan Yeşilyurt, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Erçel'in performansını övdü.

Erçel'in fotoğrafını yayınlayan Yeşilyurt, "Bambaşka Biri setinden bir kare. Seninle beraber bir hikayenin peşine takılmak, savaşmak muhteşem zevkli" notunu düştü.