İdris Nebi Taşkan'ın annesini görenler gözlerine inanamadı

Kanal D'de yayın hayatına yeni başlayan ve kısa sürede sevilen Baht Oyunu dizisinde Rüzgar karakterine hayat veren İdris Nebi Taşkan, en dikkat çeken isimlerden oldu. Hayatı araştırılan İdris Nebi Taşkan'ın annesini görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncunun annesini kardeşi sandı.

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, Aslı Sümen, İdris Nebi Taşkan gibi isimlerin rol aldığı Kanal D'de ekrana getirilen Baht Oyunu dizisi kısa sürede beğeni topladı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu diziler arasında adını yazdıran Baht Oyunu'nda Rüzgar karakteri ile izleyici karşısına çıkan İdris Nebi Taşkan dikkat çeken isimler arasında yerini alıyor.

Genç oyuncu İdris Nebi Taşkan'ın hayatına dair detaylar araştırılırken annesini görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Taşkan'ın annesini görenler kız kardeşi zannederken sosyal medyada büyük ses getirdi. Anne-oğlun fotoğrafını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

İdris Nebi Taşkan ailesiyle ilgili 'Sorunlu bir aileydi. 11 yaşındayken boşandılar. Annem çok haksızlığa uğradı. Babamla küçüklüğümden beri fazla görüşmüyorum. Annem tek başına bize bakmak zorunda kaldı.' demişti.

İşte İdris Nebi Taşkan'ın annesi...