Aytaç Şaşmaz gerçek yaşını açıkladı

Kanal D'de ekrana getirilen Baht Oyunu dizisinin yıldızları Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel bir sosyal medya platformunun YouTube kanalına konuk olarak hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Aytaç Şaşmaz, yaşı ile ilgili sorulan soruya yanıt verirken hakkındaki yanlışı düzeltti.

Yaz dizisi olarak Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Baht Oyunu dizisinin sevilen isimleri Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel bir YouTube programına konuk oldu.

Genç yıldızları hayranlarından gelen sorulara samimiyetle yanıt verirken Aytaç Şaşmaz hakkında bilinen yanlışı düzeltti.

"Aytaç, ne olur kaçlı olduğunu buradan düzeltebilir miyiz? 98'li mi? 94'lü mü? 90 mı? Her yerde farklı bilgiler var" sorusuna yanıt veren Şaşmaz, şunları söyledi:

GERÇEK YAŞINI AÇIKLADI

"Bu sektöre girdiğimizden beri her yerde farklı bir şey yazıyor gerçekten. Zaman zaman söylüyorum 98'liyim. 23 bitti 24'e girdim."

Batıl inançları olup olmadıkları yönünde sorulan soruya cevap veren ikiliden Baysel, "Nazara ve kötü enerjiye inanıyorum" derken, Şaşmaz da "Annem sönmüş ateşin külüne asla bastırmazdı. Hâlâ da basmam. Merdivenin altından geçmem, cam kırıldı mı oradan kaçarım" dedi.