Baht Oyunu'nun Tuğçe'si Aslı Sümen kaç yaşında, aslen nereli? Baht Oyunu Tuğçe kimdir?

Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu bu akşam yayınlanacak ilk bölümüyle ekranların yaz neşesi olmaya hazırlanıyor. Tanıtımlarıyla büyük ilgi gören ve merakla beklenen Baht Oyunu dizisi, eğlenceli hikayesi, renkli karakterleri ve genç yıldızlarla usta isimleri buluşturan kadrosuyla dikkat çekti. Baht Oyunu dizisinde Tuğçe karakterine Aslı Sümen hayat verecek. Peki, Baht Oyunu Tuğçe kimdir? Baht Oyunu'nun Tuğçe'si Aslı Sümen kaç yaşında, aslen nereli? İşte tüm merak edilenler...

Kanal D'nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi Baht Oyunu bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Baht Oyunu'nda, Aslı Sümen ilk dizi oyunculuğu deneyimiyle izleyici karşısına çıkacak. Baht Oyunu Tuğçe kimdir? Baht Oyunu'nun Tuğçe'si Aslı Sümen kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu...

Baht Oyunu 1. bölüm izle tek parça! Baht Oyunu ilk bölüm kesintisiz izle!

BAHT OYUNU TUĞÇE KİMDİR?

Bora'nın çocukluk arkadaşı, aynı zamanda ortağı... Alımlı, iyi eğitimli, akıllı. İnsanlara hafif yukarıdan bakar. İstediklerini elde edebilmek için entrika yapabilecek bir karakter. Tuğçe, Bora'ya uzun zamandır aşık fakat Bora'nın ulaşılmazlığı ona açılmasını engelliyor.. Aslında şirkete ortak olması da, Bora'nın yakınında olabilmek için... Bütün amacı Bora'nın da kendisine aşık olmasını sağlamak ve onunla evlenmek.

ASLI SÜMEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aslı Sümen, 1994 yılında Mersin'de doğan Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasının birincisidir. Eğitimini, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdaresi Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır.

1.74 cm boyunda olan Aslı Sümen, mankenli ve fotomodellik yapmaktadır. 18 Kasım 2017 tarihinde Çin'de yapılan "Miss World" yarışmasında Türkiye'yi temsil etti. ODTÜ' te Eşli Danslar Topluluğu'nda yarışarak üniversitesini temsil etmiştir.

Baht Oyunu Ada kimdir? Baht Oyunu'nun Ada'sı Cemre Baysel kaç yaşında, aslen nereli?

Baht Oyunu Rüzgar kimdir? Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan kaç yaşında, aslen nereli?

Baht Oyunu Nergis kimdir? Baht Oyunu'nun Nergis'i Hande Subaşı kaç yaşında, aslen nereli?