Baht Oyunu'nun Nergis'i Hande Subaşı kaç yaşında, aslen nereli? Baht Oyunu Nergis kimdir?

Kanal D'nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu'nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi Baht Oyunu bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizide ünlü oyuncu Hande Subaşı sürpriz bir rolle izleyici karşına çıkacak. Baht Oyunu dizisinde Nergis karakterine Hande Subaşı hayat verecek. Peki, Baht Oyunu Nergis kimdir? Baht Oyunu'nun Nergis'i Hande Subaşı kaç yaşında, aslen nereli? İşte tüm merak edilenler...

Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan yeni dizi Baht Oyunu bu akşam birinci bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin başrollerinde genç yıldızlar Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel yer alıyor. Dizide Ada'nın ortanca teyzesi Nergis karakterini Hande Subaşı canlandıracak. İşte Hande Subaşı hakkında tüm detaylar..

Baht Oyunu 1. bölüm izle tek parça! Baht Oyunu ilk bölüm kesintisiz izle!

BAHT OYUNU NERGİS KİMDİR?

Ada'nın ortanca teyzesi. Çocukluğu ailesinin kadınlarının mutsuz evlilikleri ve buna bağlı üzüntü ve kederleri üzerine kurulmuş. Daha ilk gençlik yıllarında kendi kendine bir söz vermiş Nergis; ailesindeki diğer kadınlara benzememek için aşık olmayacak ve kendisine aşık olanı sevmeye çalışacakmış. Öyle de yapmış... 20'li yaşlarının başında ona aşık olan, bir dediğini iki etmeyen Aslan'la evlenmiş.

HANDE SUBAŞI KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

1984 yılında Ankara'da doğan Hande Subaşı, orta ve lise eğitimini Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesinde tamamladiktan sonra İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu. 2005'te katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasını kazandı.

Sonra Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı. Adak ve Kuşdili gibi televizyon dizilerinde oynadıktan sonra ATV'de yayınlanan Elveda Rumeli adlı dizide Vahide karakterlerini canlandırdı. 2009'da Gelecekten Bir Gün ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm iki tane filmlerinde oynadı. Ve Elde Var Hayat dizisiyle kamera karşısına geçti.

29 Ekimde vizyona giren Anadolu Kartalları filminde Çelist Burcu karakteriyle sinemada yer aldı. 2012 yılında Show TV'de yayınlanan Düşman Kardeşler adlı dizide "Selin" karakterini oynamaya başlamıştır. En son Merhamet adlı televizyon dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır.Diriliş Ertuğrul dizisinde Aykız karakterini canlandırdı ve senaryo gereği diziden ayrıldı.

Baht Oyunu Rüzgar kimdir? Baht Oyunu'nun Rüzgar'ı İdris Nebi Taşkan kaç yaşında, aslen nereli?

Baht Oyunu Tuğçe kimdir? Baht Oyunu'nun Tuğçe'si Aslı Sümen kaç yaşında, aslen nereli?

Baht Oyunu Ada kimdir? Baht Oyunu'nun Ada'sı Cemre Baysel kaç yaşında, aslen nereli?