Bahar'ın Seren'i Nil Sude Albayrak Doktorlar Zenan benzetmesi! Sosyal medyada gündem oldu

Bahar dizisinde hayat verdiği Seren karakterine hayat veren Nil Sude Albayrak, hırçın bir asistan doktoru olarak izleyici karşısına çıkıyor. Tüm dikkatleri üzerine çeken Nil Sude Albayrak'ın hayat verdiği karakterler Doktorlar dizisinin Zenan'ına benzetildi. Sosyal medyada yapılan yorumlar gündem oldu.

Demet Evgar'ın ekranlara muhteşem bir dönüş yaptığı başrollerinde Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan'ın yer aldığı Bahar dizisi yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı.

Reytinglerde üst sıralarda yer alan ve rakiplerini sollayan Bahar dizisinin dikkat çeken isimlerinden biri Nil Suda Albayrak oldu. Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak dizide hırçın, sözünü sakınmayan ve zaman zaman da asistanlara 'zorbalık' yapan bir rolde.

Bahar'ın Seren'i için Doktorlar Zenan benzetmesi yapılınca sosyal medya karıştı. Zenan hayranları "Bu mobbing bağımlısı karakteri bir kez daha Zenan'a benzetirseniz onunla beraber sizi de boğarım" yorumlarında bulundu.

İşte yapılan bazı yorumlar;