Bahar'ın Çağla'sı Elit Andaç Çam: Sosyal medya bağımlısıyım

Şimdilerde rol aldığı Bahar dizisi ile adından söz ettiren Elit Andaç Çam dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu Elit Andaç Çam, ''Sosyal medya bağımlısıyım. Kitap okuyarak dengelemeye çalışıyorum. Sosyal medyadan uzaklaşmak için kitaplara sığınıyorum'' dedi.

"Leyla ile Mecnun Değil" oyununun Avrupa turnesinden dönen Bahar'ın Çağla'sı Elit Andaç Çam, İstanbul'da bir davette objektiflere yansıdı. Elit Andaç Çam; "Hem tatil yaptık hem de çalıştık. Bir aydır yoktum. 28 Temmuz'da Göztepe Özgürlük Parkı'nda oyunumuzu sahneleyeceğiz" dedi.

Çam, lüks tatil yerlerini değil, mütevazı tatil yerlerini tercih ettiğini söyleyerek; "Lüks, bana göre değil. Dünyada kriz bu kadar belirginken lüks tatilin bir anlamı yok. Hayatta çok para harcamadan yapılacak daha güzel şeyler var" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya bağımlısı olduğunu itiraf eden Elit Andaç Çam; "Ne yazık ki hepimiz sosyal medyanın bağımlısı olduk. Terapilerle mi kurtulacağız bilemiyorum. Yapacak bir şey yok, kitap okuyarak dengelemeye çalışıyorum. Sosyal medyadan uzaklaşmak için kitaplara sığınıyorum. Günümüzde ciddi bir sorun ve bende de var. Bazı günler kanepede sosyal medya batağına adeta düşüyorum" diye konuştu.