Bahar Candan'ın yalnızlık sitemi: Hiç arkadaşım yok

Konuk olduğu moda programı ile adından söz ettiren Bahar Candan, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahar Candan, ''Arkadaşım yok. Onları parayla elde etmeye çalıştım. Beni suiistimal etmelerine bile izin verdim.'' açıklaması ile adından söz ettirdi.

Attığı her adım söylediği her söz olay olan Bahar Candan, konuk olduğu programda yaptığı açıklamalar ile yeniden gündem oldu. Çok yalnız olduğunu ifade eden Bahar Candan, şunları söyledi: "Arkadaşım yok. Onları parayla elde etmeye çalıştım. Beni suiistimal etmelerine bile izin verdim. Ama onlar benimle hiç arkadaş olmuyorlar. Arkadaş ilanı verdiğimde, bana özgeçmiş yolladıklarında 'Senin masan bile oluruz, biz eğiliriz, üzerimize çay koyarsın' diyorlar.

Benimle toplumda belli bir tanınmışlık elde ediyorlar. Takipçi sayıları artıyor, para kazanıyor ve sonra benden gidiyorlar. Bu çocukluğumdan beri böyle. Beni en çok yaralayan küçükken otelde yabancı asıllı bir çocuk yanıma gelmişti. Babam benim arkadaşlarıma dondurma ve kola alıyordu. Dondurma ve kolaları bitince gidiyorlardı. O yabancı çocuğun dondurması bitince beni nasıl terk ettiğini düşününce üzülüyorum"