Bade İşçil'den Ekrem İmamoğlu'na sitem

Başarılı oyunculuk performansı ve güzelliği ile adından söz ettiren Bade İşçil, geçtiğimiz günlerde annesini ziyaret etmek için gittiği Büyükada'da gördüğü çöp manzarası karşısına şaşkınlık yaşadı. O anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Bade İşçil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyerek sitem etti.

Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ü ziyaret eden ünlü oyuncu Bade İşçil, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Çöplerin biriktiğini ve toplanmadığını görünce isyan eden İşçil, o anları Instagram hikaye bölümünden paylaştı.

Buket Aydın'ın transferiyle koltuğundan olmuştu... Jülide Ateş '40' programına veda ediyor

Biriken çöpleri paylaşan İşçil, 'Ama bu güzelliklere bu görüntüler yakışmamış. Yazık, 'Burada bugün grev mi var?' dedim ama insanlar, 'Yok belediyede çöp toplayacak adam yokmuş, ondan' diyor. Belli bu sene denize girilmeyecek adalarda, ama yolda da yürünecek gibi değil' ifadelerini kullandı.

Tarkan saçlarını uzatarak imaj değiştirdi

Güzel oyuncu gördüğü manzara karşısında büyük hayal kırıklığı yaşarken yaptığı paylaşıma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da etiketledi.

Berrak Tüzünataç'tan ayrılan Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan fena yakalandı

Çukur karakterlerinden biri 3 Kuruş dizisinde rol alacak! Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosu

İbrahim Çelikkol Camdaki Kız'ın Hayri'si mi olacak? İşte ilk açıklama