Bade İşçil, sosyal medyada yemek paylaşanları eleştirmesi hakkında konuştu

Ünlü oyuncu Bade İşçil, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Sosyal medyada yemek paylaşan insanları eleştirmesi hakkında konuşan İşçil, ''Bizim ahlaki değerlerimizle örtüşmüyor. Ama zaman değiştikçe insanlar da değişiyor'' dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Bade İşçil, Bebek'te objektiflere yansıdı. Eski eşi Malkoç Sualp ile yazın tatil yapması hakkında konuşan İşçil, şunları söyledi:

"Çocuğumuz için sık sık bir araya geliyoruz. İyi de arkadaşız, 'maşallah' diyelim."

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yemek fotoğrafları paylaşanları eleştirmesi hatırlatılan İşçil, "Bizim ahlaki değerlerimizle örtüşmüyor. Ama zaman değiştikçe insanlar da değişiyor" dedi.

NE OLMUŞTU?

Bade İşçil, sosyal medyayı "teşhir alanı" olarak nitelendirmiş ve şunları söylemişti: "Bakıyorsunuz orada herkes gülüyor, çok şık giyiniyor, iyi yiyor, iyi içiyor ama gerçek hayat öyle değil. Ayrıca Yemek resimleri paylaşmak görgüsüzlüktür. Bizim dinimizde komşusu açken tok yatmak bile yoktur. Bunları bu kadar afişe etmek saçmalık. Bana göre yapılan sadece 'Bu markayı giyeceksin, bunu yiyeceksin' dayatması."