Babil dizisi yeni bölüm ne zaman başlayacak? Ozan Güven Babil'den çıkarıldı mı?

Babil dizisi mart ayından beri yayınlanmıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle yeni bölüm çekimlerine devam edemeyen dizi, Star TV'de ekranlara geliyordu. Normalleşme süreciyle birlikte birçok TV dizisi yeni sezon çekimlerine yeniden başladı. Babil hayranları da yapımcıdan gelecek açıklamaları beklemeye başladı. Öte yandan Babil'in oyuncu kadrosunda yer alan Ozan Güven'in yeni sezonda dizide olup olmayacağı konusunda da karar belli oldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle yeni bölüm çekimlerine ara verilen diziler arasında Babil de yer alıyor. Dizi, mart ayından beri ekranlara gelmiyordu. Star TV'de yayınlanan Babil'in oyuncu kadrosunda Ozan Güven de yer alıyor. Fakat Güven'in Babil yeni sezon bölümlerinde yer alıp almayacağı konusunda kafalarda soru işaretleri mevcuttu; beklenen açıklama ise yapımcıdan geldi.

BABİL DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Star TV'nin merakla takip edilen yeni soluklu dizisi Babil, mart ayından bu yana yeni bölüm yayınlayamıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen dizi için yeni sezon ışıkları yanmaya başladı. Fakat Babil yeni sezon tarihi henüz netleşmedi.

Konuya ilişkin bir açıklama geldiğinde güncel bilgiler haberimizin içerisine eklenecektir.

OZAN GÜVEN BABİL'DEN ÇIKARILDI MI?

Ozan Güven’in, sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiaları sonrasında Babil dizisinden ayrılacağı iddia edilmişti.

Dizinin yapımcısı olan Ay Yapım tarafından konuya ilişkin şu açıklama yapıldı;

“Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven, hakkındaki yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı almıştır.

Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımızı ve işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlardırmış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız..."

BABİL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

İrfan’ın ani boşanma kararını anlamaya çalışan Eda, İrfan’ı kaybetme korkusuyla savrulur. Kudret’in geçmişine hakim olmak istediği Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerinin peşinde Kudret’in ayağına geliyor. Süleyman, İlay’ı geri kazanmaya çalışırken İrfan’ı amansız bir tehlikenin ortasına atıyor. Kudret ile Süleyman’ın restleşmeleri gitgide kızışıyor. Ayşe’nin gizli kapaklı halleri Mert’in dikkatini çekiyor.

BABİL KONUSU NEDİR?

Üniversite'de ders veren basit ama huzurlu bir hayatı olan İrfan’ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur. Kapılar birer birer yüzüne kapanırken karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı büyük aşkı İlay’ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman’ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır.

BABİL OYUNCULARI

  1. Ozan Güven - Egemen
  2. Aslı Enver - Ayşe
  3. Birce Akalay - İlay
  4. Nur Fettahoğlu - Eda
  5. Mesut Akusta - Süleyman
  6. Beren Kasımoğulları - Deniz