Baba'nın Şahika'sı Zeynep Tuğçe Bayat'ın kardeşini görenler küçük dilini yuttu! Güzelliğiyle ablasını solladı

Baba dizisindeki başarılı oyunculuk performansıyla ekranları kasıp kavuran Zeynep Tuğçe Bayat'ın kız kardeşini görenler gözlerine inanamadı. Zeynep Tuğçe Bayat'a adeta ikizi gibi benzeyen Tutku Bayat'ın güzelliği sosyal medyada gündem oldu. Zeynep Tuğçe Bayat ve Tutku Bayat'ı görenler ''ikiz gibiler'' yorumunda bulundu.

İlk oyunculuk deneyimini Arka Sıradakiler ile yaşayan ardından Gönülçelen'de rol alıp şimdiki eşi Cansel Elçin ile tanışan güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, şimdilerde Show TV'de ekrana getirilen Baba dizisinde hayat verdiği Şahika karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT'IN KARDEŞİNİ GÖRENLER KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU

Kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin ile mutlu bir evliliği olan Zeynep Tuğçe Bayat, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Bayat, zaman zaman özel hayatından kesitleri Instagram'dan takipçileri ile paylaşıyor. Kız kardeşi ile paylaşımda bulunan Bayat, sosyal medyada gündem oldu.

Birce Akalay'ın bu fotoğraflarını görünce inanamayacaksınız! Yıllar içindeki değişimi şoke etti

Kız kardeşi Tutku Bayat ile zaman zaman paylaşımlar bulunan ünlü oyuncunun karelerini gören sosyal medya kullanıcıları iki kardeşin benzerlikleri için 'ikiz gibiler' yorumlarında bulundu. Tutku Bayat, güzelliği ile herkesi kendine hayran bıraktı. İşte Zeynep Tuğçe Bayat'ın kız kardeşi Tutku Bayat;

Gönül Dağı'nın Cemile'si Nazlı Pınar Kaya aslında bambaşka biri çıktı! Sen neymişsin be

Doya Doya Moda'nın belalı ismi Ferdanur Başaran iğne ipliğe döndü... Verdiği kilolarla bambaşka biri oldu!