Baba'nın Elif'i Dilara Aksüyek meğer sultanmış... Yüzündeki değişim ilk göze çarpan oldu

Baba dizisinde Elif karakterini oynayan Dilara Aksüyek başarılı bir oyunculuk kariyerine sahip. Dikkat çeken projelerde rol alan Dilara Aksüyek'in en dikkat çekici rollerinden biri Muhteşem Yüzyıl Kösem'deki Mahfiruz Hatice Sultan olmuştu. Akla çoğunlukla İstanbullu Gelin'deki İpek Boran rolü gelse de Dilara Aksüyek, Muhteşem Yüzyıl Kösem ile ilk önemli rolünü oynamıştı.

Dilara Aksüyek Baba dizisi ile ekranda yer alıyor. Tolga Sarıtaş ile partner olan Dilara Aksüyek, 2012 yılından bu yana ekranda yer alıyor. Birçok projede rol alan ünlü oyuncu ilk çıkışını İstanbullu Gelin dizisindeki İpek Boran rolü ile yapmıştı. Ancak ünlü oyuncunun geçmişte rol aldığı işlerden en dikkat çekici olanı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki Mahfiruz Hatice Sultan olmuştu.

Sultan 1. Ahmed'in eşi, 2. Osman ve Şehzade Mehmed'in anneleri olan Mahfiruz Hatice Sultan'ı oldukça iyi bir şekilde yansıtan Dilara Aksüyek, bu karakteri ile tanınmaya başlasa da çok az kişi tarafından bir sultan olarak ekranda yer aldığı biliniyor.

İşte Baba'nın Elif'i Dilara Aksüyek'in Muhteşem Yüzyıl Kösem yılları