Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız Haluk Bilginer ile ilgili gerçeği itiraf etti! Duyan şaştı kaldı

Yemin dizisinde rol almasının ardından bir anda yıldızı parlayan Özge Yağız, son dönemin en dikkat çeken isimleri arasında yerini alıyor. Güzelliğiyle de adından söz ettiren ve özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Özge Yağız, bir dergiye verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu Yağız, Baba dizisinde birlikte rol aldığı Haluk Bilginer ile ilgili itirafta bulundu. Yağız'ın Haluk Bilginer itirafı çok konuşuldu.

Özge Yağız, Kanal 7'de ekrana getirilen başrollerini Gökberk Demirci ile paylaştığı Yemin dizisinde hayat verdiği Reyhan karakteri ile adını geniş kitlelere duyurdu. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Özge Yağız, ekranların aranılan yüzleri arasında yerini alıyor.

Sosyal medya paylaşımları yakından takip edilen ve Gökberk Demirci ile evlilik yolundayken ayrılmasıyla gündeme gelen Özge Yağız, Elele dergisine röportaj verdi. Yağız, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

"FARKINDALIKLARIMIN BENİ ÇOK İYİ HİSSETTİRDİĞİ BİR DÖNEMDEYİM"

Yağız, "Hayatımın bahar tadında yazına denk geldiniz diyebilirim. Her şeyin dengede olduğu, her tadın olması gerektiği gibi ve gerektiği kadar geldiği, farkındalıklarımın beni çok iyi hissettirdiği bir dönemdeyim. Sevgi sözcüğünü, hayatımın tam orta noktasına alıp, ondan bana uzatılan her dalın kıymetini bildiğim bir Özge ile baş başayım." dedi.

ÖZGE YAĞIZ'DAN HALUK BİLGİNER İTİRAFI

Baba dizisinde birlikte rol aldığı Haluk Bilginer hakkında da açıklamalarda bulunan Yağız, şunları söyledi: "Mesleğime başladığımda dile getirdiğim ilk hayallerimden biriydi ve gerçekleşti. Bu konuda duygularımı tarif etmekte çok zorlanıyorum. Haluk Bilginer, setin büyüğü, küçüğü, öğretmeni, babası, sesi, soluğu, gökkuşağı; ciddi anlamda setin her şeyi... Onun enerjisinin yanında, sahip olduğunuz enerjiden bile utanıyorsunuz bazen. Her sayfasını ezberleye ezberleye okumamız gereken özel bir hikaye Haluk abi..."