''Babam şarkısını kendimi çocuklarımın yerine koyarak yazdım'' diyen Doğuş, oğullarını Eurovision'a hazırlıyor!

Şarkıcı Doğuş yeni şarkısı ve ikizleri hakkında konuştu. Arda ve Arın adında ikiz oğulları bulunan Doğuş, hayalinin oğullarının Eurovision Şarkı Yarışması'na katılması olduğunu belirtti. Yeni şarkısında da oğullarının etkisi olduğunu belirten ünlü şarkıcı, ''Bu şarkıyı kendimi oğullarımın yerine koyarak; onların kalbinden, onların dilinden bana yazılmış olarak hazırladım.'' ifadelerini kullandı.

Azerbaycan Türk'ü gazeteci ve sunucu Hoşkeden Hidayetkızı ile evli ve iki çocuk babası olan Doğuş, oğulları için hayalini paylaştı. Oğullarının Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmasını çok istediğini belirten ünlü şarkıcı, "İkisinin de müzik yeteneği tartışılmaz. Dünya starı olacaklarına eminim, bunu bir kenara yazın ileride ülkemizi Eurovision'da da temsil edecekler. Başarılı olacaklarına güvenim sonsuz" ifadelerini kullandı.

"BABA SICAKLIĞINI HİÇ YAŞAMADIM"

Öte yandan Antalya'da çektiği film tadında çektiği klibiyle magazin gündeminde yer alan yeni şarkısı hakkında da konuşan Doğuş, "Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım. Şimdi Arda ve Arın adındaki ikizlerime iyi bir baba olmak için yaşıyorum. Bu şarkıyı da kendimi oğullarımın yerine koyarak; onların kalbinden, onların dilinden bana yazılmış olarak hazırladım. Kendimi çocuklarımın yerine koyarak şarkı yazdım. Umarım her zaman olduğu gibi, bu şarkıda da yüreklere dokunmayı başarırım" ifadelerini kullandı.